Come Live The Life

Come Live The Life


Je bent al met jezelf aan de slag gegaan, en persoonlijke groei is je niet vreemd.
Misschien merk je dat je leven nog niet helemaal stroomt zoals je zou willen. En daarbij bots je op een aantal thema's waarin je graag zou willen doorpakken.


Een aantal voorbeelden:

 • Je botst in relaties op telkens dezelfde patronen, en je wil daar graag verandering in brengen.
 • Je vraagt je af waarom je die zelfzorg maar niet oppakt, ook al weet je wat jou te doen staat.
 • Je had een beladen start in je leven (prenataal of baby) en wil daar graag heling in brengen. (voorbeelden: alleen-geboren tweeling, geboren in een gezin in rouw, complicaties bij of rond de zwangerschap of geboorte, ...)
 • Je voelt frustratie omdat je wel voor jezelf opkomt, maar daar niet in gehoord wordt.
 • Je hebt fysieke klachten (bijvoorbeeld vermoeidheid, pijn, ....) waarvan je je afvraagt wat ze je willen vertellen.
 • Je hebt goeie ideeën, maar je komt er maar niet toe om ze in de wereld te zetten.
 • Je voelt je weemoedig of boos of ...., en je vraagt je af waarom het maar niet lukt om "gewoon blij" te zijn.
 • Je voelt nood aan verdieping en verruiming in wie jij bent. Je wil je volle potentieel leven.
 • ...


Je zoekt een veilige bedding en afgestemde begeleiding om hier op een niet-invasieve manier mee aan de slag te gaan.

Come Live the Life biedt je een diepgaande ervaring onder individuele begeleiding in een kleine groeps-setting.


Come Live The Life is een 1-daagse workshop waarin we gaan ervaren wat jou belet meer te léven.


We vertrekken van wat jij graag zou willen: jouw verlangen. En samen met andere deelnemers maken we zichtbaar wat in jouw binnenwereld nog in de weg zit om dat verlangen te leven. Iets waar je je wel of niet al bewust van bent.

Misschien loop je innerlijk wel weg van jouw verlangen, zonder dat je je er bewust van bent?

Misschien zit er nog teveel pijn op een eerdere ervaring in dezelfde context?

Misschien ben je ooit gaan geloven dat jouw specifieke verlangen niet voor jou weggelegd is?

Misschien speelt je geboorteproces nog een rol hierin?

...


Come Live The Life vormt een ingang om te gaan voelen en doorvoelen. Dat brengt je een stap dichter bij "voluit leven".


We werken hierbij op een lichaamsgerichte manier, en via resonantieprocessen in groep. Een resonantieproces is een manier om je innerlijke belevingswereld zichtbaar te maken. Hierbij begeleid ik je zoveel als nodig is.Wat kan je oogsten uit Come Live The Life ? • Je staat gaandeweg authentieker en puurder in het leven.
 • Je beseft meer en meer dat je eigen energie bepalend is voor wat je te zien krijgt rondom jou. Je merkt dat “de weg naar binnen” loont om je dagelijkse realiteit mee te creëren zoals jij dat wil.

 • Je ervaart dat “de weg naar binnen” een manier is om vanuit je kern te gaan leven.

 • Door jezelf beter te leren kennen, gaat je leven steeds minder reactieve patronen of conflicten vertonen, of je kan er beter uitblijven als ze zich voordoen.

 • Je wordt je meer bewust van overlevingsmechanismen die jij inzet. Ook zal je dynamieken in relaties helderder waarnemen. Hierdoor kan je bewuster kiezen hoe jij écht in het leven wil staan, en waar en hoe jij écht wil reageren op wat zich aandient.

 • Je leert gaandeweg zonder oordeel bij jezelf aanwezig te zijn. Dit leidt tot minder afwijzen en dus meer accepteren van wie je bent. Hierdoor kan je meer vanuit je volle potentieel leven.
 • Je ervaart op diep niveau liefdevolle verbindingen met mede-deelnemers, wat helende imprints zijn voor hoe je verbindingen aangaat in je leven.
 • Je ervaart hoe helend "doorvoelen" is, en hoe je eigen levensenergie daardoor meer gaat stromen.

Is  Come Live The Life  iets voor jou? • Je voelt het verlangen om je te verbinden met wie je in essentie bent. Je verlangt naar voller, ruimer, authentieker in het leven te staan, en je hart open te houden.

 • Je gelooft erin dat de weg naar binnen je dichter bij je kern brengt.

 • Je wil graag ontdekken en erkennen wat er in jezelf (bewust of onbewust) aanwezig is dat je belet jouw essentie ten volle te leven.

 • Je bent benieuwd naar dynamieken of patronen in jouw leven, binnenin jezelf en in contacten en relaties. Dynamieken of patronen waar je je wel of niet bewust van bent, bijvoorbeeld ontstaan tijdens je prenatale leven, je geboorte, ... of later.

 • Je bent nieuwsgierig naar hoe vroegkinderlijke of intergenerationele kwetsuren en trauma je leven nu nog bepalen doorheen overlevingsmechanismes die je (al of niet bewust) inzet.

 • Je bent benieuwd op welke manier jouw overlevingsmechanismes jou weerhouden van je plek centraal in te nemen in je leven. Je krijgt zicht wat daarin een eerste stap kan zijn om te doorvoelen.

 • Je wil vanuit verlangen naar persoonlijke groei je gezonde, krachtige zelf meer ruimte geven op een centrale plek in jouw leven.

 • Je draagt je eigen proces, en wil dat graag verdiepen, in verbinding met andere deelnemers.

Wie begeleidt Come Live The Life ?

Begeleiding: Goedele Ruymaekers

Goedele Ruymaekers is lichaamsgericht behandelaar, en geeft sinds 2017 stress- en trauma-sensitieve sessies in haar praktijk Draagkracht in Balans. Hiervoor maakt ze gebruik van o.a. craniosacraal-therapie, reflexintegratie en interactieve zelf-resonantie. Ze nodigt je hierbij uit om, vanuit veiligheid, je lichaam meer te bewonen en daarin voelend aanwezig te zijn. De subtiele nuances die de menselijke voelwereld rijk is, vindt ze uitermate boeiend.


Ze detecteert snel dynamieken in wat zich toont, en ondersteunt je bewustzijnsgroei door deze helder te verwoorden. Hierdoor krijg je een heldere uitnodiging om te doorvoelen wat er nog wil gevoeld worden.

In haar begeleidingsstijl is Goedele afgestemd, helder, to the point, veilig en aanwezig.

Ze volgde zelf al heel wat trainingen die haar persoonlijke groei ondersteunen en verdiepen. Leren uit en in interactie met anderen beschouwt ze als een onvervangbaar onderdeel hiervan.


Hoe ziet een  Come Live The Life -dag eruit?


 • De workshop staat open voor zowel vrouwen als mannen.
  We werken in een kleine groep van max. 5 deelnemers.

 • Een dag is opgebouwd uit o.a
  • ervaren in en vanuit je lichaam
  • elke deelnemer heeft een eigen resonantieproces in groep, waarin je door mij begeleid wordt. Je kan dus uitgebreid aan de slag met je eigen verlangen.


Data en locatie
van de geplande
Come Live The Life -dagen 

Inschrijven kan tot 1 week voor de betreffende datum

Come Live The Life

Catering inbegrepen (thee, water, knabbels tijdens de pauze; middaglunch van soep en wraps)
Ontvangst vanaf 9u30. Start om 10u.

Einde voorzien rond 19u.


Meebrengen: wordt meegedeeld via email voor de workshop


Begeleiding: Goedele Ruymaekers

Locatie: Oord, Neerlintersesteenweg 9 Kortenaken.

Parkeren kan ter plekke, of vlakbij: rond de kerk (Kerkplein, Hoeleden)


Wat deelnemers zeggen over Come Live the Life ...

"Voor mij was dit best wel lifechanging om te doen… de ervaring gaat zo diep, het is ook zo krachtig om dit in een groep te doen. De ondersteuning en begeleiding van Goedele is ook goud waard. Ik zou dit echt direct opnieuw doen…"

"Als je ergens mee zit en het wil doorvoelen is dat een ideale dag"

"Absoluut een Ja ! Het brengt zoveel beweging in 1 dag . Dit heb ik nog nooit ervaren bij geen enkele psycholoog of andere workshops."

"De gedragenheid en sterkte van werken in een groep, het visueel maken van datgene dat zich echt afspeelt in mijn onderbewustzijn. De nieuwe imprint achteraf was heel impactvol voor mij."

"Ik vind het een geweldige manier om blinde vlekken of wat je uit de weg gaat toch zichtbaar en voelbaar te maken. Je kan er minder van weglopen, het word echt beleefd en gevoeld. Het maakt zichbaar en brengt inzichten."

"Er heeft zich een thema/trauma getoond waar ik rationeel al over nagedacht had, maar dat ik nu ook emotioneel, lichamelijk, spiritueel, ... heb kunnen ervaren waardoor er zich iets geopend heeft en een proces van heling in gang is gezet ."

"Het is ongelooflijk hoe de processen die zich ontvouwen zich ontvouwen. Hoe je informatie krijgt die je nodig hebt en die helemaal kloppen. Zelfs met personen die je helemaal niet kennen en dus vooraf niets konden weten. Het biedt heel veel inzichten om ook in het resonantieproces van anderen te kunnen deelnemen. Ik vond dat laatste een enorme meerwaarde om eens te voelen hoe dat voelt."

"Ik wens iedereen deze magische/beklijvende ervaring toe."

Wat deelnemers zeggen over de begeleiding door Goedele ...

"een Topmadam die alles in huis heeft om zo een workshop te dragen , heel veel kennis, wijsheid , weet heeeel goed waar ze mee bezig is !!"

"Zeer veel kennis van zaken, heel zacht en liefdevol, met veel respect voor verschillen tussen aanwezigen, adviseren zonder te sturen en oordelen"

"Een rots in de branding.
Warm.
Liefdevol.
Aanwezig.
Ik voelde haar passie voor wat ze brengt. Besmettelijk.
Ik voel me heel veilig bij Goedele. Gedragen ook."

"Ik voelde me veilig en gezien en gedragen door jou. Je weet wat je doet. Heel fijn dat je doorvraagt, geen genoegen neemt met een half antwoord en verder gaat kijken naar wat er achter het oppervlak zit. Ook al is dat soms niet wat mensen graag horen. Je doet dat professioneel, met warme betrokkenheid en gepaste nabijheid."


"Expert in haar vak. Stelt de juiste vragen om wat zich wilt tonen naar de oppervlakte komt. Straalt rust en vertrouwen uit. Creëert een veilig veld dat kwetsbaar opstellen mogelijk maakt.Heel liefdevol en zorgzaam."

"Zeer rustig, open, duidelijke uitleg en kadering. Vol liefde aanwezig en zeer ondersteunend!"