Individueel


In een sessie gaan we samen aan de slag,

op een lichaamsgerichte en energetische manier. 


Een individuele sessie heeft betekenis in een ruimer persoonlijk groeitraject, waarvan jij zelf de beheerder bent. Jij kiest door wie jij je daarin laat begeleiden, hoe jij dat traject samenstelt, welk ritme dat heeft,...


Een individuele sessie bij Draagkracht in Balans kan daarin een plaats hebben.Individuele sessie voor volwassene:

verdieping & verruiming


Rekening houdende met je concrete hulpvraag naar verruiming en verdieping, starten we in een sessie exact daar waar jij je bevindt.


Aan het begin van een sessie laat jij weten waaraan je wil werken. Afhankelijk van jouw vraag kiezen we een kloppende ingang, en ontdekken we samen wat zich ontvouwt.

Thema's die vaak aan bod komen, zijn gronding, pre- en perinataal, intergenerationeel, meer contact met jezelf, Liefde, Hoger Zelf & ego, yin & yang, innerlijk mannelijke, innerlijk vrouwelijke, ...Werkwijze


In een sessie verdiepen we lichaamsgericht het contact met je lichaam. Dat is belangrijk, omdat je in dat lichaam-van-jou woont. Daar kan je jeZelf terugvinden, en ook signalen en reacties die jou de weg wijzen om je eigen weg te stappen. We gebruiken in elke sessie lichamelijke gewaarwordingen als ingang of doorgang om contact te maken met jouw emoties, patronen, dynamieken en overtuigingen die je -op dat moment- weghouden van vol contact met je authentieke zelf, jouw "ik".


Ik heb aandacht voor je veiligheidsgevoel. Want als jij je veilig voelt, ben je meer bereid explorerend naar de rand van je comfortzone te bewegen. En dán is er ruimte voor persoonlijke groei!
Afgestemd op jou, starten we je sessie op de behandeltafel waarbij je gekleed blijft. We versterken zo je lichaamsbewustzijn. Hoe beter je in contact bent met alle delen van jouw lichaam, hoe beter je in contact bent met wie je écht bent.


In jouw sessie maak ik gebruik van craniosacraal-therapie, somato-emotional release (emotioneel proceswerk) en energetisch werk vanuit mijn aanwezig-zijn,  afgestemd op jouw energie-flow van dat moment.


Je vindt zo meer je weg om vanuit jouw kern te leven.

Je tankt ook  rust, gronding en energie op momenten dat je meer daar nood aan hebt.


Soms gaan we met 1-1-resonantieprocessen aan het werk.


Een individuele sessie duurt doorgaans 90 á 120 minuten.

Voel je je aangesproken, maar heb je nog een vraag?


Misschien twijfel je tussen een individuele sessie of een sessie in groep. Of misschien heb je een andere vraag over mijn aanbod.

Stuur me een mailtje waarin je je vraag schetst. Dan bekijken we samen of en hoe ik je daarbij kan ondersteunen, en ook of ik jou een gepaste doorverwijzing kan geven als dat nodig zou zijn.


TARIEF en CONTACT


~~ TARIEF ~~

individuele sessie

per Uur

tot 31/08/2024


een sessie van langere duur:
tarief pro rata

Doorgaans werk ik met volwassenen in sessies van 1,5 á 2 uur.

Kom je voor het eerst, dan duurt de sessie 2u.

€80 /uur

Aandacht:
Tijdelijk geen opstart van nieuwe individuele begeleidingen

in DIEST


op woensdag & donderdag

(tem 17/10/2024)

In Harmonie

Overstraat 2
Diest

locatie??

na 17/10/2024

Time will tell...

Volg me op instagram,

check regelmatig deze webpagina,

of stuur me een mail, zodat ik je op de hoogte kan houden.