Individueel


We gaan samen aan de slag via een traject,
waarbij sessies gebruik maken van verschillende lichaamsgerichte methoden. 


Ik verkies om te werken via trajecten, en niet met losstaande sessies.

Ik ondervond dat een regelmaat aan sessies bijdraagt aan een veilig kader, aan je plek innemen, aan meer en meer zakken in je lichaam, aan het bouwen van (zelf)vertrouwen, aan je eigen weg vinden, ...

Je traject vormt zich sessie na sessie, en betaling gebeurt ook per sessie. Je kan ten allen tijde beslissen wanneer je je traject wil afronden. Ik zal ook aangeven wanneer ik het gevoel heb dat ik je niet voldoende meer kan ondersteunen binnen mijn aanbod.


Traject voor volwassene:

verdieping & verruiming


Rekening houdende met je concrete hulpvraag naar verruiming en verdieping, bekijken we samen wat voor jou de meest geschikte aanpak is. Het kan zijn dat we samen een traject starten, of dat ik doorverwijs, of dat we parallel werken aan een ander traject, dat je al dan niet al hebt opgestart.

In een traject starten we exact daar waar jij je bevindt.


Aan het begin van elke sessie laat jij weten waaraan je wil werken. Afhankelijk van jouw vraag kiezen we een kloppende ingang, en ontdekken we samen wat zich ontvouwt.

Thema's die aan bod komen, zijn pre- en perinataal, intergenerationeel, gronding, Liefde, Hoger Zelf & ego, yin & yang, innerlijk mannelijke, innerlijk vrouwelijke, ... Elk aspect van jezelf heeft hier een plaats.Werkwijze


Doorheen de sessies verdiepen we het contact met je lichaam. Dat is belangrijk, omdat je in dat lichaam-van-jou woont. Daar kan je jeZelf terugvinden, en ook signalen en reacties die jou de weg wijzen om je eigen weg te stappen. We gebruiken in elke sessie lichamelijke gewaarwordingen als ingang of doorgang om contact te maken met jouw emoties, patronen, dynamieken en overtuigingen die je -op dat moment- weghouden van vol contact met je authentieke zelf.


Van bij het begin van je traject is je veiligheidsgevoel van groot belang. Want als jij je veilig voelt, ben je meer bereid explorerend naar de rand van je comfortzone te bewegen. En dán is er ruimte voor persoonlijke groei!
Afgestemd op jou, starten we daarom met sessies op de behandeltafel waarbij je gekleed blijft. We versterken zo je lichaamsbewustzijn. Hoe beter je in contact bent met alle delen van jouw lichaam, hoe beter je in contact bent met wie je écht bent.


We zoeken vervolgens gericht, via het lichaam, emotioneel proceswerk op. Hierdoor kan datgene erkend en doorvoeld worden, wat nodig is om heling te vinden.
Via craniosacraal-therapie en interactieve zelf-resonantie gaan we aan de slag. We werken vaak met "dat wat zich toont", en leggen zo een link met informatie uit het onderbewuste. Gaandeweg vind je de weg om vanuit jouw Kern te leven.

In de loop van jouw traject loopt het leven gewoon verder. Als er iets impactvols gebeurt, dan werken we in de sessie van dat moment aan stabilisatie en emotioneel evenwicht. Je kan als het ware even rust en gronding tanken. Pas als je weer steviger staat, gaan we opnieuw dieper emotioneel werk verrichten.


Sessies duren doorgaans 90 á 120 minuten, en in het begin van het traject werken we om de 2 a 4 weken. Van zodra het mogelijk is, gaan we over naar een lagere frequentie.


Andere hulpvraag


Heb je een andere hulpvraag?


Dan bekijken we of en hoe ik je hierbij kan ondersteunen, en ook of ik jou een gepaste doorverwijzing kan geven als dat nodig zou zijn.


TARIEF en CONTACT


~~ TARIEF ~~

individuele sessie

per Uur

tot 31/08/2024


een sessie van langere duur:
tarief pro rata

Doorgaans werk ik met volwassenen in sessies van 1,5 á 2 uur.

€80 /uur

Aandacht:
Tijdelijk geen opstart van nieuwe individuele begeleidingen


in LEUVEN


op dinsdagZiekelingenstraat 32
Leuven

in DIEST


op woensdag & donderdag

In Harmonie

Overstraat 2
Diest